TV actueel

 

Dharma dating

Rechter wordt relatiebemiddelaar
Uitzenddatum: Zondag 5-2-2012 14:00 - 14:30 NPO 2
Herhaling: Zaterdag 11-2-2012 10:00 - 10:30 NPO 2

TV_dharmadating_01b.jpg Al op jonge leeftijd werkte Annelies Penning als rechter. Maar haar behoefte om daadwerkelijk iets te betekenen voor de medemens werd pas bevredigd toen ze relatiebemiddelaar werd.

Als rechter scheidde ze echtparen. Nu zet ze zich juist in om mannen en vrouwen in liefde te verbinden. Ze ontwikkelde een intuïtieve bemiddelingsmethode en raakte tegelijkertijd meer en meer geïnteresseerd in het boeddhisme.

Dharma datingAnnelies steunt haar cliënten intensief.  Ze leren meer over zichzelf; over hoe ze in zichzelf maar ook daarbuiten liefde kunnen vinden en dat de bereidheid om te geven belangrijker is dan te willen nemen. Ook tijdens de ‘proef-periodes’ krijgen ze coaching. Annelies zoekt net zo lang totdat de ware gevonden is.

Het leven eiste zijn tol: haar eerste man overleed toen ze nog jong was en onlangs overleed haar moeder, met wie ze een intense band had. Ondanks maar juist ook door deze tegenslagen heeft ze geleerd de liefde dieper te doorgronden.

regie: George Schouten
met: Annelies Penning, Constance Penning, Patricia Zarreparvar, Michèl Admiraal, Zenleraar Gretha Aerts
eindredactie: Babeth M. VanLoo
camera: Bernd Wouthuijsen, Jacobien Schreurs
geluid: Martijn van Haalen, Jane Snijders
montage: Jan Langeveld
filmmuziek: George Schouten
met dank aan: Gilli Malta, Alice Dos Reis, Sandra Verdonkschot, dhr. en mevr. Dijkman Dulkes, dhr. en mevr. Van Wijngaarde.

© 2012 een Boeddhistische Omroep productie