Nieuws 

BOS-radiomaakster Jeanette Werkhoven overleden

terug

Jeanette WerkhovenTot ons verdriet moeten wij mededelen dat BOS-radioprogrammamaakster Jeanette Werkhoven zaterdag 2 november jongstleden na een zeer kort ziekbed op 67-jarige leeftijd is overleden.

Jeanette was bij de BOS een radioverslaggeefster van het eerste uur. Ze maakte deel uit van het radioteam dat vanaf 2001 uitzendingen met een boeddhistische signatuur verzorgde. Als maakster viel ze onder andere op door haar gedegen kennis van het boeddhisme, haar enthousiasme voor de programma's en haar secure manier van werken. Jeanette was een onuitputtelijke bron van ideeën en beschikte over een groot netwerk. Dat deelde ze genereus met de andere makers.

Door het overlijden van Jeanette verliezen we een fijne en warme collega. Iemand met wie je kon lachen. Een collega met wie het prettig samenwerken was. Een mens met een groot hart voor het boeddhisme en de BOS. Wij zullen haar missen.

Langs deze weg willen wij Jeanettes echtgenoot Rokus, hun familie, vrienden, collega's en andere naasten veel sterkte en kracht wensen met het dragen van dit grote verlies.

Namens de BOS

Laetitia Schoofs, directeur
Maurice Laparlière, hoofd radio

Luister naar een selectie van drie programma's uit de meer dan 300 reportages die ze maakte voor de BOS: